Admira Fusion vullingen

Bij Mondzorg Lingewijk zijn we binnen de wereld van mondzorg altijd op zoek naar nieuwe innovaties die voordelen bieden voor u als patiënt. Sinds een korte periode werken we om die reden bij het vullen van gaatjes, het restaureren of vervangen van een oude vulling en het vullen van een afgebroken kies of tand met het revolutionaire Admira Fusion vulmateriaal. Dit door de Duitse fabrikant VOCO GmbH ontwikkelde vulmateriaal is wereldwijd het eerste volledig keramische vulmateriaal, waarbij het middel siliciumdioxide de chemische basis vormt voor zowel de vulstof als de harsmatrix. In deze blog leggen we graag aan u uit waarom dit vulmateriaal de nieuwe standaard vormt binnen de wereld van vullingen en welke voordelen het met zich meebrengt voor u. Wilt u zich als nieuwe patiënt inschrijven bij Mondzorg Lingewijk in Gorinchem? Klik dan op de onderstaande button.

Waarom zijn Admira Fusion vullingen beter?

De Admira Fusion vullingen zijn om een aantal verschillende redenen echt revolutionair te noemen. Om te beginnen nemen we afscheid van de klassieke monomeren zoals BISGMA, TEGDMA en HEMA, waardoor schadelijke afbraakproducten en allergische reacties verleden tijd zijn. Daarnaast heeft het Admira Fusion vulmateriaal een enorm lage polymerisatie-krimp van 1,25 % vol, wat resulteert in aanzienlijk verminderde stress op de tand in vergelijking met eerdere vulmaterialen. Een ander groot voordeel van het nieuwe vulmateriaal is dat het gebruik maakt van een geavanceerde technologie genaamd ormoceren (organically modified ceramics). Dit maakt het vulmateriaal biocompatibel wat betekent dat het te gebruiken is in combinatie met andere soorten vulmateriaal, bijvoorbeeld bij het vervangen of restaureren van een oude vulling.

De voordelen die u als patiënt ervaart

Het nieuwe Admira Fusion vulmateriaal brengt voor u als patiënt grote voordelen met zich mee. Door het minimale krimppercentage is de stress op de tanden laag. Hierdoor ervaart u geen pijn meer na de behandeling, heeft u geen last van lekkende vullingen en hoeft u niet bang te zijn voor barstjes in het tandglazuur. Met het gebruik van dit nieuwe vulmateriaal maken we dus een grote stap voorwaarts bij Mondzorg Lingewijk.

Een afspraak maken

Met het nieuwe Admira Fusion vulmateriaal vullen we gaatjes, restaureren of vervangen we een oude vulling en vullen we een afgebroken kies of tand. Heeft u een vulling nodig? Lees dan verder op onze pagina over vullingen en maak direct een afspraak bij onze praktijk in Gorinchem.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het nieuwe Admira Fusion vulmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en plannen direct een afspraak voor u in als dit nodig is.

Contactgegevens

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem

T: 0183 623 130
E: info@mondzorglingewijk.nl

Openingstijden

Maandag: 12:00 tot 20:00
Dinsdag: 09:00 tot 14:00*
Woensdag: 09:00 tot 17:00
Donderdag: 11:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 13:00

* vanaf 09:00-16:00 telefonisch bereikbaar

Stel een vraag

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google
    Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.