FAQ items aan het laden...

Mondzorg Lingewijk: uw tandarts in Gorinchem

Vanaf woensdag 22 april mogen wij weer reguliere zorg verlenen. Dat betekent dat u wij weer alle normale behandelingen uitvoeren dus ook de controles. U kunt contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak. Vanzelfsprekend nemen wij extra hygiëne maatregelen betreft het Corona virus.

Allround tandarts in Gorinchem met alle tijd en aandacht voor uw gebit. Bij tandartspraktijk Mondzorg Lingewijk vindt u alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast alle voorkomende behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor specialistische zorg zoals een klikgebit of esthetisch behandelingen. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een behandeling nodig hebt op het gebied van mondhygiëne.

  • Moderne en ruime tandartspraktijk in Gorinchem
  • Geen wachtlijst: u kunt direct bij ons terecht
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Aandacht voor uw gebit: ruime tijd voor behandelingen

Heeft u vragen over onze tandartspraktijk of over een van onze behandelingen? Bel ons dan via 0183 623 130 of vul het contactformulier in. Wanneer u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt, kunt u het inschrijfformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Inschrijven
Bel: 0183 623 130
Behandeling bij Mongzorg Lingewijk

Contactgegevens

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem

T: 0183 623 130
Spoed: 0900 8602
E: info@mondzorglingewijk.nl

Openingstijden

Maandag:13:30 – 21:00 uur
Dinsdag:10:00 – 17:00 uur
Woensdag:09:00 – 17:00 uur
Donderdag:13:30 – 21:00 uur
Vrijdag:09:00 – 13:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Onze tandartspraktijk

Mondzorg Lingewijk is een moderne tandartspraktijk in Gorinchem. De praktijk is voorzien van de nieuwste apparatuur op het gebied van tandheelkunde. Alle medewerkers werken op dezelfde manier, zodat we de kwaliteit van onze tandheelkundige zorg kunnen waarborgen

Ik werd erg fijn geholpen bij deze tandarts. Ik was snel aan de beurt en kreeg veel informatie over de behandeling en ook een kostenbegroting vooraf. Ook de nazorg was erg goed.
Top tandarts!

Ik was niet tevreden met mijn oude prothese. Hij zat niet stevig was, waardoor ik onzeker werd wanneer ik moest lachen of bepaalde dingen at. Na een paar bezoekjes aan Mondzorg Lingewijk had ik weer een prima gebit waar ik alles mee kan doen.

Tandheelkundige behandelingen

In onze tandartspraktijk in Gorinchem bieden wij alle tandheelkundige behandelingen aan die nodig zijn om u een stralend en gezond gebit te geven, zoals het plaatsen van kronen en bruggen.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een gebitsreiniging of het maken van een vulling.

Indien er uitgebreidere problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreken we met u of en welke extra behandeling nodig is en vertellen we u over de te verwachten duur, resultaten, risico’s en kosten van de behandeling(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wortelkanaalbehandeling. Na uw instemming plannen wij de afspraken voor u.

Klikgebit

Mondzorg Lingewijk is gespecialiseerd in het plaatsen van klikgebitten. Een klikgebit is een zeer goede oplossing wanneer u (een deel van) uw tanden kwijt bent. Een klikgebit is een kunstgebit dat vastgeklikt wordt op implantaten. Dit zijn kunstwortels die worden vastgezet in de kaak, waardoor het gebit zeer stevig vastzit. Wilt u weten of een klikgebit de juiste oplossing voor u is? Kom dan langs in onze tandartspraktijk voor een adviesgesprek.

Wij werken met ZorgSom

Facings

Facings zijn zeer geschikt om oneffenheden, zoals spleetjes tussen uw tanden, verkleuringen of afgebroken tanden te verhelpen. Facings worden gemaakt van porselein of composiet. We plaatsen een facing over de beschadigde tand heen. Met facings heeft u weer een rechte en witte rij tanden.

Implantaten

Tanden of kiezen missen is erg vervelend en geeft uw gebit een onverzorgde uitstraling. Het plaatsen van een of meerdere implantaten is in het geval van ontbrekende tanden en kiezen een goede oplossing. Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt vastgezet, waarna er een kroon of brug op wordt geplaatst. Zo maken wij uw gebit weer mooi en compleet.

Tanden bleken

Niet iedereen heeft van nature even witte tanden. Daarnaast kunnen tanden verkleuren door het drinken van koffie en thee of door te roken. Wanneer u niet tevreden bent over de kleur van uw tanden, kunt u ervoor kiezen om uw tanden te laten bleken. Bij Mondzorg Lingewijk bleken wij uw tanden op een veilige manier, zonder uw tanden te beschadigden.

Tandheelkundig team

Het tandheelkundig team van Mondzorg Lingewijk bestaat uit drie enthousiaste professionals. Tandarts Huub de Vaan verzorgt alle behandelingen om u een stralend en gezond gebit te geven. Hij wordt hierin ondersteund door mondzorgkundige in opleiding Laura Harrewijn en praktijkondersteuner Isaura van de Lee.

Onze werkwijze

Mondzorg Lingewijk werkt volgens het  meerstoelenconcept. Voor patiënten betekent dit, dat bepaalde behandelingen door de assistenten worden voorbereid en vervolgens door de tandarts worden afgerond. Daarnaast worden sommige behandelingen door de assistenten zelfstandig uitgevoerd, waarbij de tandarts de regie over de behandeling behoudt. Hierbij staat kwaliteit en aandacht voor u bovenaan.

Bereikbaarheid van onze tandartspraktijk in Gorinchem

Mondzorg Lingewijk is gelegen aan de Arkelse Onderweg in Gorinchem. Onze praktijk is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u het beste buslijn 81 of 181 nemen en uitstappen bij bushalte Stenentrap, Gorinchem. Vanaf de bushalte loopt u de Rombout Hoogerbeetsstraat in. Aan het einde van de straat slaat u linksaf naar de Arkelse Onderweg. Onze tandartspraktijk bevindt zich na ongeveer 300 meter aan uw linkerhand, op nummer 61. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem

T: 0183 – 623 130
E: info@mondzorglingewijk.nl