FAQ items aan het laden...

Tandarts Arkel

Bent u op zoek naar een goede tandarts in de omgeving van Arkel? Bij tandartspraktijk Mondzorg Lingewijk verlenen we complete mondzorg aan volwassenen en kinderen. Door u met alle aandacht en geduld te behandelen zorgen we ervoor dat u de praktijk met een stralende glimlach verlaat. U kunt bij ons terecht voor reguliere behandelingen binnen de preventieve mondzorg, maar ook voor specialistische behandelingen staan we voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze tandartspraktijk of een specifieke behandeling? Neem gerust contact met ons op. Via de onderstaande knoppen kunt u zich inschrijven of ons telefonisch bereiken.

Inschrijven BEL: 0183 623 130

  • Moderne tandartspraktijk dicht bij Arkel
  • Tandarts met aandacht voor u: we nemen de tijd voor elke behandeling
  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
  • Geen wachtlijst: nieuwe patiënten zijn welkom

Tandheelkundige behandelingen

Bij Mondzorg Lingewijk in de buurt van Arkel kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Of u nu voor de halfjaarlijkse controle komt of een esthetische behandeling: onze tandarts werkt met de uiterste precisie en zorg om uw gebit en mondgezondheid tiptop in orde te krijgen. Lees meer over onze behandelingen:

Spoed tandarts Arkel

Bent u patiënt bij onze praktijk en heeft u buiten onze openingstijden met spoed een tandarts nodig? U kunt zich dan wenden tot de Tandartsenspoeddienst Antonius ziekenhuis Nieuwegein: 0900-8602.

Ik woon nog niet zo lang in Arkel en zocht een tandarts in de buurt. Mijn buurvrouw raadde Mondzorg Lingewijk aan omdat dat zo’n fijne tandarts is. Je bent er ook zo en er wordt hier echt de tijd voor je genomen. Is een goede keuze geweest!

Mijn vorige tandarts vond ik niet prettig, dus ik ging in de buurt kijken. Deze tandartsenpraktijk is echt fijn ook voor mensen met angst. Ik voel me hier echt op mijn gemak en dat zeg ik niet gauw.

Tandartspraktijk in de buurt van Arkel

Tandartspraktijk Mondzorg Lingewijk bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van Arkel. We zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Komt u met het ov? Bus 81 en 181 stoppen dicht bij de praktijk. Bezoekt u ons met de auto? Dan parkeert u gratis voor de deur.

Ons team

Het enthousiaste team van tandartspraktijk Mondzorg Lingewijk bestaat uit verschillende professionals die u graag helpen bij het krijgen en behouden van een stralend gebit en een goede mondhygiëne. Tandarts Huub de Vaan voert alle tandheelkundige behandelingen uit en wordt hierbij ondersteund door zijn vakkundige team van tandartsassistentes, mondhygiënisten, een paro-preventieassistent en een balie/praktijkmanager.

Al onze medewerkers zijn opgeleid en laten zich regelmatig bijscholen door middel van trainingen en cursussen.

Onze werkwijze

In onze tandartspraktijk nabij Arkel hebben we een vast protocol voor alle werkzaamheden. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft en u als patiënt optimaal geholpen wordt. We maken gebruik van moderne tandheelkundige apparatuur, zodat we zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk kunnen werken. We besteden extra aandacht aan hygiënische werkomstandigheden en volgen altijd de richtlijnen voor infectiepreventie van de overheid.

Voor tandtechnische werkzaamheden maken we gebruik van de diensten van het Tandtechnisch Laboratorium Van Toorn in Tiel

Contactgegevens

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem

T: 0183 623 130
Spoed: 0900 8602
E: info@mondzorglingewijk.nl

Openingstijden

Maandag: 12:00 tot 20:00
Dinsdag: 09:00 tot 14:00*
Woensdag: 09:00 tot 17:00
Donderdag: 11:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 13:00

* vanaf 09:00-16:00 telefonisch bereikbaar