BEHANDELINGEN

In onze praktijk voeren we alle tandheelkundige behandelingen uit bij alle leeftijdscategorieën. U kunt ook bij ons terecht voor kindertandheelkunde, preventie en behandeling door de mondhygiëniste.

  • Moderne en ruime tandartspraktijk in Gorinchem

  • Geen wachtlijst: u kunt direct bij ons terecht

  • Gratis parkeren voor de deur

  • Aandacht voor uw gebit: ruime tijd voor behandelingen

Behandelingen bij Mondzorg Lingewijk

Implantaten

Tanden of kiezen missen is erg vervelend en geeft uw gebit een onverzorgde uitstraling. Het plaatsen van een of meerdere implantaten is in het geval van ontbrekende tanden en kiezen een goede oplossing. Een implantaat is een kunstwortel die in de kaak wordt vastgezet, waarna er een kroon of brug op wordt geplaatst. Zo maken we uw gebit weer mooi en compleet.

Tanden bleken

Bij Mondzorg Lingewijk is het mogelijk om uw tanden te bleken. We voorzien u van de beste voor- en nazorg voor het bleken van uw gebit. We nemen ruim de tijd voor iedere afspraak, zodat u volledig geïnformeerd bent over de behandeling en uiteindelijk met een gerust gevoel thuis uw tanden kunt bleken.

Kronen en bruggen

Heeft u last van tandbederf, ontbrekende tanden of beschadigingen? Laat dan geheel pijnvrij een kroon of brug plaatsen door de gespecialiseerde tandartsen van Mondzorg Lingewijk Gorinchem. Uw tandarts adviseert welke behandeling het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Klikgebitten

Een klikgebit is een kunstgebit dat zit vastgeklikt op implantaten. Dit zijn kunstwortels die worden vastgezet in de kaak, waardoor het klikgebit zeer stevig vastzit. Een klikgebit is een goede oplossing wanneer u (een deel van) uw tanden mist. Mondzorg Lingewijk in Gorinchem is gespecialiseerd in het plaatsen van klikgebitten.

Facings

Facings zijn zeer geschikt om oneffenheden, zoals spleetjes tussen uw tanden, verkleuringen of afgebroken tanden te verhelpen. Facings worden gemaakt van porselein of composiet. We plaatsen een facing over de beschadigde tand heen. Met facings heeft u weer een rechte en witte rij tanden.

Esthetische tandheelkunde

Een stralend witte lach voor iedereen. Daar zet het ervaren team van Mondzorg Lingewijk zich elke dag voor in. We creëren een mooier gebit in één pijnloze behandeling. Samen met u bespreken we uw wensen en klachten en stellen we meteen een behandelplan op om uw gebit esthetisch te optimaliseren.

Wortelkanaalbehandeling

De tandarts van Mondzorg Lingewijk heeft jarenlange expertise op het gebied van wortelkanaalbehandelingen. Dankzij onze verdoving is de behandeling geheel pijnvrij. Heeft u last van pijnlijke of gevoelige tanden? Neem dan direct contact op met onze tandartspraktijk in Gorinchem.

Prothetische tandheelkunde

Prothetische tandheelkunde, of tandprothetiek, houdt zich bezig met het functieherstel van tanden en kiezen. Mondzorg Lingewijk in Gorinchem is gespecialiseerd in prothetische tandheelkunde. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Preventieve mondzorg

Zoals de naam al doet vermoeden, richten we ons met preventieve mondzorg op het voorkomen van gebits- en tandvleesproblemen. Onze mondhygiënisten en preventieassistenten adviseren en behandelen u om bijvoorbeeld gaatjes in de tanden en kiezen en tandvleesontstekingen tegen te gaan.

Mondhygiënist in Gorinchem

Bezoek de mondhygiënist van Mondzorg Lingewijk in Gorinchem voor een gebitsreiniging, voorlichting over mondverzorging of preventieve behandelingen. Ons team helpt u graag uw gebit en tandvlees in goede conditie te houden. U heeft geen doorverwijzing nodig voor een afspraak bij de mondhygiënist.

Mondzorg Lingewijk in Gorinchem

Heeft u vragen over onze behandelingen? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Op maandag en donderdag zijn we al vanaf 13:00 uur telefonisch bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten. Bent u nieuw bij onze tandartspraktijk? U kunt zich online inschrijven of langskomen bij onze praktijk in Gorinchem.

Openingstijden

Maandag: 12:00 tot 20:00
Dinsdag: 09:00 tot 14:00*
Woensdag: 09:00 tot 17:00
Donderdag: 11:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 13:00

* vanaf 09:00-16:00 telefonisch bereikbaar

Contactgegevens

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem
T: 0183 – 623 130
E: info@mondzorglingewijk.nl

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google
    Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.