Tanden bleken Gorinchem

Bij Mondzorg Lingewijk is het mogelijk om uw tanden te bleken. We voorzien u van de beste voor- en nazorg voor het bleken van uw gebit. We nemen ruim de tijd voor iedere afspraak, zodat u volledig geïnformeerd bent over de behandeling en uiteindelijk met een gerust gevoel thuis uw tanden kunt bleken. Neem telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken.

  • Geen wachtlijst
  • Tanden bleken voor maar € 200,- (exclusief bleekmiddel)
  • Thuis uw tanden bleken
  • Direct resultaat

De bleekmethode van Mondzorg Lingewijk

De methode die ons team gebruikt voor het bleken van uw tanden noemen we het thuisbleken. We maken van de gipsafdruk van uw gebit een perfect passende bleeklepel. De bleeklepel is gemaakt van een transparante kunststof. Hoe we de bleeklepel maken, ziet u in bijgaande video. De blauwe substantie op het gipsen gebit zorgt ervoor dat er voldoende ruimte in de bleeklepel overblijft voor de gel. Hierdoor voorkomen we dat uw tandvlees gaat irriteren. U krijgt een duidelijke instructie van ons mee hoe u het beste de bleeklepel gebruikt: u vult de bleeklepel met professionele bleekgel. U hoeft nu alleen nog de bleeklepel op uw gebit te plaatsen en het bleken kan beginnen. Dit alles doet u gemakkelijk thuis.

“Mijn droom was altijd al om eens mijn tanden te bleken. Ik wist niet dat het zo makkelijk was. Mijn tanden zijn écht wit geworden. Bedankt, tandarts De Vaan! ”
– Nadia uit Gorinchem

Tanden bleken kosten

Het bleken van uw tanden bij onze tandartspraktijk in Gorinchem gebeurt niet alleen snel, maar ook duurzaam. U hoeft namelijk maar eenmalig de bleeklepel te laten maken. De kosten hiervan zijn €200,- (exclusief bleekmiddel). Lees meer over onze tarieven. Als uw bleekgel op is, hoeft u alleen nog een nieuwe tube aan te schaffen. Extra bleekgel kost maar € 10,- per spuitje.

Is het veilig om uw tanden te bleken?

Waterstofperoxide bleekt de verkleuring van uw tanden en zorgt tijdelijk voor uitdroging en gevoeligheid van uw tanden. Hierdoor wordt het glazuur voor een korte periode minder doorzichtig. Zodra uw tanden in contact komen met speeksel, herstelt het glazuur. Er is uit onderzoek gebleken dat er geen definitieve nadelen aan het bleken van uw tanden zitten. Vullingen, kronen en bruggen bleken niet mee.

Mondzorg Lingewijk Gorinchem

Vragen over tanden bleken? We zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar. Op maandag en donderdag zijn we al vanaf 13:00 uur telefonisch bereikbaar. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Openingstijden

Maandag:12:30 – 20:00 uur
Dinsdag:10:00 – 17:00 uur
Woensdag:09:00 – 17:00 uur
Donderdag:12:30 – 20:00 uur
Vrijdag:09:00 – 13:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Contactgegevens:

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem
T: 0183 – 623 130
E: info@mondzorglingewijk.nl

Kijk ook eens bij onze andere behandelingen waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Bent u nieuw bij onze tandartspraktijk? U kunt zich online inschrijven of langskomen bij onze praktijk in Gorinchem.

Stel een vraag

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google
    Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.