Wanneer u bij ons uw klikgebit laat maken, betalen wij u uw eigen bijdrage.

FAQ items aan het laden...

Goede tandarts in Gorinchem? Kies voor Mondzorg Lingewijk!

Waarom kiezen voor Mondzorg Lingewijk? In onze praktijk voeren we alle tandheelkundige, esthetische en mondhygiënische behandelingen uit met de nieuwste apparatuur. Ons team van deskundige medewerkers neemt de tijd voor uw gebit en werkt altijd volgens een vaste werkwijze, zodat we u kwalitatieve tandheelkundige zorg kunnen garanderen. Daarnaast is er bij ons geen sprake van een wachtlijst, waardoor we altijd klaar staan om u te helpen. Een gezond gebit en een stralende lach voor u is onze nummer 1 prioriteit.

  • Moderne tandartspraktijk
  • Geen wachtlijst: we hebben direct tijd voor u
  • Gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Alle tandheelkundige zorg onder één dak

Heeft u nog vragen over een van onze behandelingen of wilt u een afspraak maken bij onze tandarts? Neem dan contact met ons op via 0183 623 130 of vul ons contactformulier in. Inschrijven doet u eenvoudig en snel via de button!

Inschrijven BEL: 0183 623 130

Al uw tandheelkundige behandelingen bij onze tandartspraktijk in Gorinchem

In onze praktijk in Gorinchem voeren we alle tandheelkundige behandelingen uit. Hier een overzicht van alle behandelingen:

Daarnaast verwelkomen we u graag voor een periodieke controle door onze professionals. We controleren uw gebit, voeren preventieve mondzorg uit en geven u tips over hoe u uw gebit dagelijks moet verzorgen voor het behoud van een gezond gebit. Indien nodig, verbeteren we uw mondhygiëne met een gerichte behandeling.

Heeft u een tandheelkundige behandeling nodig of wilt u langskomen voor een periodieke controle? Maak via de button eenvoudig een afspraak of schrijf u in als u nieuw bent bij Mondzorg Lingewijk.

Maak een afspraak Inschrijven

We werken met ZorgSom

Bij Mondzorg Lingewijk werken we met het innovatieve systeem ZorgSom. Deze softwaretool berekent welk deel van de mondzorgbehandeling vergoed wordt vanuit uw basis-, aanvullende of tandartsverzekering. Hierdoor ontvangt u van tevoren een duidelijke indicatie van de kosten die u zelf moet bijdragen voor uw behandeling.

Wat onze patiënten zeggen

Ik was op zoek naar een fijne tandartspraktijk in Gorinchem en ben toen terecht gekomen bij Mondzorg Lingewijk. Ik werd erg fijn geholpen bij deze tandarts. Ik was snel aan de beurt en kreeg veel informatie over de behandeling en ook een kostenbegroting vooraf. Ook de nazorg was erg goed. Top tandarts!

Ik was niet tevreden met mijn oude prothese. Hij zat niet stevig was, waardoor ik onzeker werd wanneer ik lachte of bepaalde dingen at. Na een paar bezoekjes aan Mondzorg Lingewijk had ik weer een prima gebit waar ik alles mee kan doen. Vriendelijke tandarts, fijne service en duidelijke communicatie.

Makkelijk bereikbare praktijk in Gorinchem

We hebben een zeer moderne en ruime tandartspraktijk aan de Arkelse Onderweg 61 in Gorinchem. Voor onze praktijk zijn er voldoende gratis parkeerplekken voor uw auto. Met het openbaar vervoer is onze praktijk ook eenvoudig bereikbaar. Neem buslijn 81 of 181 en stap uit bij bushalte Stenentrap, Gorinchem. Vervolgens loopt u de Rombout Hoogerbeetsstraat in, waarna u aan het einde van deze straat linksaf slaat. Na 300 meter bevindt onze praktijk zich aan uw linkerzijde.

Ons tandartsenteam

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke medewerkers. Onze tandarts, Huub de Vaan, voert samen met zijn team van tandartsassistentes, mondhygiënistes en een paro-preventieassistente de behandelingen uit om uw gebit gezond en stralend te behouden.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over onze praktijk of de behandelingen die we aanbieden? Neem dan contact met ons op via 0183 – 623 130 of stuur een mail naar info@mondzorglingewijk.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en plannen samen met u een afspraak in!

Wij zijn aangesloten bij:

Contactgegevens

Mondzorg Lingewijk
Arkelse Onderweg 61
4206 AG Gorinchem

T: 0183 623 130
Spoed: 0900 8602
E: info@mondzorglingewijk.nl

Openingstijden

Maandag: 12:00 tot 20:00*
Dinsdag: 09:00 tot 14:00
(van 09:00 – 16:00 telefonisch bereikbaar)
Woensdag: 09:00 tot 17:00
Donderdag: 11:00 tot 20:00*
Vrijdag: 09:00 tot 13:00

* Tot 17:00 telefonisch bereikbaar.

Tandartspraktijk Gorinchem

We verwelkomen u graag in onze moderne Tandarts praktijk aan de Arkelse Onderweg 61 in Gorinchem en staan klaar om uw gebit gezond en stralend te houden